Årsmöte Göteborgs Judoförbund

Årsmöte Göteborgs Judoförbund

4 juni, 2018 Årsmöte 0

Onsdagen den 30:e maj på Judoklubben Budo genomfördes distriktets andra årsmöte. Eftersom att det första årsmötet ogiltigförklarades pga. av det inte följdes stadgarna, så behövdes det göras om. Detta måste ha varit ett av de svettigaste årsmöten som GJF har genomfört, pga. det fina vädret och värmen i lokalen så såg det ut som att många av deltagarna hade körde ett judopass.

Uppslutningen var mycket god och vi är glada att intresset för att få till ett bra och korrekt årsmöte är stort i distriktet. Alla som kom till mötet kunde se förbundets nya rollups som var uppställda i lokalen. En extra eloge till Marcus Årman (Hönö JK) som har tagit fram dem.

Avgående ordförande Roland Fällberg hälsade alla välkomna och öppnade mötet, vid val av ordförande för mötet så lämnade Roland över klubban till Erik Vesterlund (Generalsekreterare, Svenska Judoförbundet) som med bravur ledde årsmötet. GJF styrelse hade bjudit in Erik för att se till att vi verkligen följde stadgarna och att öka kvalitén i mötet. Tack Erik!

Avgående styrelse presenterade verksamheten från det gångna året, frågor varvades med och applåder från mötesdeltagarna dvs. mycket intresserade och engagerade mötesdeltagare.

Efter lite mer än en timme avslutade Erik mötet, några kommittéer och klubbar hängde kvar ett tag för en öppen diskussion. En del kommittéer tog chansen att planera lite eftersom att de flesta var på plats.

Tack för ett väl genomfört årsmöte!

Under Årsmötet genomförde nedan val:
Ordförande: Roland Fällberg (JK Budo)
Ledamöter: Marcus Årman (Omval, Hönö JK), Gabriella Lörnbo (Omval, Lerum JK) & Karolin Karlsen (Nyval, Frölunda), Mio Rodrigo Blomqvist (Nyval, GJK)
Suppleanter: Alexander Lenngren (Omval, IKVM) & Fredrik Gustavsson (Nyval, Lindome JK)
Revisor: Lena Wilson (Nyval, IKVM)
Revisorssuppleant: Ola Svensson (Nyval)
Ordförande samt två ledamöter i valberedningen: Bodil Eriksson (Nyval, ordförande, GJK) Björn Capretti (Nyval, JK Budo), Ida Lindgren (Nyval, IKVM)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *