Tack för RM 2019 och välkomna på vår avslutning!

Tack för RM 2019 och välkomna på vår avslutning!

19 november, 2019 Ungdomsträningar och RM 0

Massa bilder från RM finns längst ner i detta inlägg.

TACK!

Vi i stadslagskommittén vill tacka alla er som på något sätt närvarade under helgens Riksmästerskap i Lindesberg.

Vi är oerhört tacksamma över att så många valde att följa med och stötta RM-laget under den gångna helgen. Sen vi tog över ansvaret för ungdomsträningarna och stadslaget har vårt uttalade mål varit att sammanföra distriktets ungdomar och bygga en grund för långsiktig utveckling och samarbete över klubbgränserna. Just därför var det så roligt att konstatera att vi var hela 47 personer från Göteborg som åkte upp till Lindesberg för 2019 års riksmästerskap. Vi var helt klart flest på plats!

På lördagen var det dags för tävling. Trots mycket bra matchprestationer och laganda hade både flick- och pojklaget lite “stolpe ut” och missade semifinal med små marginaler. Flicklaget inledde med att besegra Syd som i sin tur hade besegrat Värmland/Örebro. Mot de senare blev det tyvärr förlust för Göteborgs tjejer. Då samtliga lag vunnit varsin match på lika många poäng fick lotten avgöra vilka som tog semifinalplatserna, där Göteborg drog kortaste strået.

För pojkarna inleddes tävlingen med en snöplig förlust mot SÖJF, med 4-3. Med kniven mot strupen besegrade killarna sedan Dalarna. Avgörande matchen mot Värmland/Örebro blev mycket jämn men slutade också den i förlust.

RM är en tävling och det är aldrig roligt att förlora. Särskilt som vi är övertygade om att båda lagen, med lite tur, hade kunnat ta sig till såväl semifinal och final. Med det sagt tar vi ändå med oss en mycket fin kämpaglöd och bra matcher. Som coach är det särskilt värmande att se aktiva stötta och peppa varandra över klubbgränserna och det såg vi mycket av i helgen. Vi ser med tillförsikt på framtiden och hoppas att alla som var med i helgen fortsätter komma på våra träningar. Nästa år välkomnar vi också er födda 2008 till ungdomsträningarna.

Från stadslagskommittén vill vi rikta ett särskilt tack till Hugo Gustafsson, Landvetter JK, som gjorde sitt sista RM i år. Hugo har varit en viktig spelare för laget, inte minst när det kommer till att välkomna och ta hand om nya unga spelare. Lycka till i framtiden och hoppas vi ses framöver!

Stadslagskommittén ser fram emot 2020 och att utveckla verksamheten ytterligare. Vi har redan många idéer och hoppas och tror att det kommer bli ett lyckat år. Vi ses på avslutningen den 30 november!

/Christian, Karin och Sebastian

Välkomna på vår avslutning den 30/11

Tryck här för att se inbjudan som PDF.

Bilder från RM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.