Praktisk info inför RM

Praktisk info inför RM

22 november, 2023 Ungdomsträningar och RM 0

Hej alla i RM-lagen och alla supportrar!

Nu närmar sig resan till RM i Lindesberg. Här kommer den praktiska infon igen så ni har koll på den.

SCHEMA, AVRESA OCH HEMKOMST
Alla åker i gemensam storbuss. Vi åker från Göteborg vid 14.00 fredagen den 24/11, samling vid Valhalla IP (mittemot Valhallabadet i Göteborg). Kom i tid till bussen! Så fort vi kommer fram väger vi in. Invägningen är klockan 18-21. 

När alla är invägda går vi och äter gemensamt. Ni betalar själva för middag på fredagen. Det blir asiatisk buffé för 120 kr + 15 kr för dricka (vatten gratis) = 135 kr. (Tack Roland för att du fixade!)

På lördagen är tävlingsstart klockan 09.00. Frukost ingår för alla denna dag, lunch får ni lösa själva så det passar bra med tävlandet. Vi kommer ordna lite lättare mellanmål (frukt osv) i arenan. På kvällen efter tävlingen är det bankett i matsalen i arenan, det brukar bli tacos.

På söndagen är det två träningar, 09.00-10.30 och 13.00-14.30. Lunch ingår för lagen och de supportrar som anmält det. Vi åker tillbaka till Göteborg så fort alla är duschade, ombytta och klara efter träningen.

BOENDE
Vi bor i klassrum. Ta därför med liggunderlag/luftmadrass, sovsäck, kudde, etc.

Glöm inte heller att ta med judodräkt/judodräkter, underkläder, handduk och allt annat ni kan tänkas behöva.

SKADOR ELLER FÖRHINDER
Kontakta oss så fort som möjligt om någon skulle bli skadad eller få andra förhinder, så vi kan ta in andra personer.

SUPPORTRAR

Vi är glada att ha ett gäng supportrar med! Vi vill tydliggöra att alla måltider är gemensamma tillsammans med de som är uttagna i lagen. Under tävlingen får ni gärna vara med och heja och peppa nere vid tävlingsmattan.

Vi ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *