RM 2019

På den här sidan finns information om nomineringar till RM-laget 2019 samt anmälan för supportrar. Här finns information om ungdomsträningarna HT2019.

Helgen den 15-17 november 2019 sker Riksmästerskapen för distriktslag (RM) i Lindesberg. Det är en årlig lagtävling för ungdomar som är mycket uppskattad. Tävlingen är på lördagen, och på söndagen blir det ett par träningar som även publik och supportrar kan vara med på.

Vi kommer att ta ut ett lag för Göteborgs Judoförbund. Ni som inte vill tävla eller inte får plats i laget får väldigt gärna hänga på och heja och vara med och träna! Vi åker storbuss upp och bor tillsammans i klassrum.

Nomineringar till laget

Vi har skickat ut information till klubbarna om hur de nominerar deltagare som vill vara med i RM-laget. Uttagningen kommer göras utifrån flera kriterier – hur många som är nominerade till varje viktklass, närvaron på ungdomsträningarna under året, generellt tävlingsdeltagande och resultat.

Prata med din tränare om du vill vara med i laget! Tänk på att du måste kunna delta under helgen det gäller (15-17 november 2019). Vi siktar på att ha laget klart innan GJO i oktober.

Åk med som supporter!

Här kan du anmäla dig som supporter. Vi tar ut självkostnadspris för bland annat resan. Tillsammans vill vi göra RM 2019 till årets mest minnesvärda tävling och supportrarna är lika viktiga som laget! Anmäl dig så snart som möjligt för att vara säker på att få plats i bussen.