Förbundsmöte och Judogala i Göteborg

Förbundsmöte och Judogala i Göteborg

4 mars, 2018 Okategoriserade 0

Lördagen den 3:e mars genomfördes ett mycket bra och positivt förbundsmöte i Göteborg. Flera positiva nyheter presenterades, bland annat att vi redan nu har nått målen med 20 000 medlemmar som egentligen var till år 2020. Roligt att det går bra för Svensk Judo.

På kvällen hölls Judogalan, även detta en mycket välplanerat och fint arrangemang av Svenska Judoförbundet. Många kända Judoprofiler från Göteborg och övriga Sverige var på plats. Under kvällen delades en hel del priser ut, extra roligt var att det var många Göteborgare som fick gå upp på scen för att ta emot priser och applåder. Det går bra för Judon i Göteborg.

Ni ser Göteborgs pristagarna från kvällen på bilderna:

  • Årets prestation Nicolina Pernheim
  • Årets Eldsjäl Roger Svedberg
  • Årets Eldsjäl Annika Krus
  • Martin Pernheim fick motta Svenska Judoförbundets 23:e Förtjänstmedalj
  • Nicolina Pernheim fick även motta 3:e Dan för sina prestationer
  • Dick D Johansson blev i förskott uppvaktad för sin kommande 70-års dag

Stort grattis önskar GJF!

Roland Fällberg
Ordförande Göteborgs Judoförbund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.