Stadslaget hade sommaravslutning

Stadslaget hade sommaravslutning

9 juni, 2019 Ungdomsträningar och RM 0

Söndagen den 9 juni hade stadslaget sommaravslutning i Azaleadalen i Slottsskogen. Vädret var bitvis lite blött men vi hade regnuppehåll under nästan hela aktiviteten (och det var ganska varmt i luften).

Med cirka 15 deltagare spelade vi capture the flag där en och annan vinnarinstinkt tittade fram. Efteråt grillade vi korv med bröd och spelade ett parti kubb.

Nu tar ungdomsträningarna uppehåll över sommaren men håll gärna utkik på distriktets olika klubbar för sommarträningar. Exempelvis kommer IKVM köra både judo och fys (mer info här), GJK kommer också köra judo och fys (mer info här). Skriv gärna i kommentarerna om ni har information om fler träningar.

Glad sommar så ses vi till hösten, och med lite tur tidigare än så.

/Christian, Sebastian och Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *