Passa på att träna lite extra i sommar..

Passa på att träna lite extra i sommar..

4 juni, 2019 Okategoriserade 0

Nu börjar vårterminen på de flesta klubbarna i distriktet att gå mot sitt slut. Men det innebär givetvis inte att man inte kan fortsätta att träna lite judo, för att vänta ända fram till hösten känns lite långt för oss flesta. Därför tänkte vi tipsa om två bra tillfällen där man kan få lite extra träning.

Måndag 17 juni fram till torsdagen den 20 juni kommer IKVM att hålla sin årliga Sommarskola. Sommarskolan är till för alla barn och ungdomar mellan 8 och 12 år. Men passa på att boka in er nu, sista anmälningsdatumet är den 10 juni.
Läs mer om sommarskolan här.

Kort därefter är bjuder Karlskrona Judoklubb och Göteborgs Judoklubb in till ett träningsläger. Fredagen 28 juni lördagen 29 juni kan man som U9 upp till U15 träna judo och kanske till och med följa med Karlskrona Judoklubb till Liseberg och Universeum. Klicka på länken nedan för att ta del av inbjudan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.