Lyckad judohelg på Serneke Prioritet Arena

Lyckad judohelg på Serneke Prioritet Arena

21 oktober, 2019 Okategoriserade 0

I Lördags genomfördes Gothenburg Judo Open på Serneke Prioritet Arena med över 200 deltagare och dryga 300 matcher. Ett lyckat och trevligt arrangemang som bjöd på fin judo och bra tekniker. I år hade vi även deltager från Norge, Danmark, Finlandd och England på plats vilket var extra kul.

Även söndagens Randori4All läger blev en riktig fullträff med ca 115 deltagare. Sex stycken eminenta tränare från distriktet stod för träningen; Annika Krus, Johan Thörsman, Malin Nordin, Roger Svedberg, Karin Holmberg och Christian Borghesi. Fokuset låg på randori men det visades även en del tekniker.

Vi vill rikta ett stort tack till GJO-kommittén och Judo5 för att ni har sytt ihop tävlingen och lägret. Även ett stort tack till alla funktionärer, domare, tävlande, publik och alla andra som varit på plats. Utan er hade detta inte varit möjligt!

Vi är glada och tacksamma att arrangamanegt på Serneke Arena blev så lyckat och ser redan framemot GJO 2020.

Vill du vara med och hjälpa till?
Skicka ett mail till info@gjf.nu

Även ett stort tack till Sebastian Jansson, IK Västra Mölndal, som fotat under hela helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *