Gothenburg Judo Open –  Ett lyckat event!

Gothenburg Judo Open –  Ett lyckat event!

24 oktober, 2018 Okategoriserade 0

Stort tack till er alla som i helgen besökte vårt Judo event ”Gothenburg Judo Open” i Göteborg på Prioritet Serneke Arena. Vilken helg det blev, en grym judotävling på lördagen och ett toppenläger på söndagen. Vi vill även passa på att tacka er för den härliga inställning och ödmjukhet på mattan under tävling, riktig skön judoanda. Anna Bernholm, stort tack för din prestation på lägret, nu förstår vi dina framgångar. Det var roligt att se att vårt event fortsatte på Liseberg fram till lördag kväll trots att det var en hel del ”läskiga” typer där…

Vi är både nöjda och stolta över vårt event, det blev till och med bättre än vad vi hade hoppas på och det är er förtjänst. Visst finns det alltid saker att ”fila” på eller förbättra, så är det alltid. Vi har slitit hårt den senaste tiden men det var det värt. Så nu skall vi pusta ut ett tag, hoppas att ni kommer nästa gång.

Stort tack till våra sponsorer:
Liseberg – Som sponsrade med inträde till nöjesparken: www.liseberg.se 
Göteborgs bildbyrå – Som sponsrade oss med den klassiska Göteborgsbilden bakom prispallen. Ni hittar fler fina bilder på deras sida: www.goteborgsbildbyra.com

Nedan kan ni se lite blandade bilder från helgen.

Vi ses!

Roland Fällberg
Göteborgs Judoförbund
www.gjf.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *