För sina insatser under GJO och Lag/Kata-SM

För sina insatser under GJO och Lag/Kata-SM

17 december, 2018 Okategoriserade 0

Idag i samband med Judoklubben Budos julfest så uppvaktade Göteborgs Judoförbund den outtröttlige och grymma tävlingsledaren Thomas Källberg. Han har under hösten inte bara arrangerat den framgångsrika Gothenburg Judo Open utan även ett fint Lag- och Kata SM. Vi vet alla att det var en laginsats att genomföra arrangemangen men utan Thomas ledning hade det aldrig blivit sådan succé. Bara att han tar semester från sitt arbete dagen innan tävlingen för att få allt på plats, talar sitt tydliga språk. Vad passar bättre till vår vän Thomas än ett Bonsaiträd! Tack Thomas!

Roland Fällberg
Göteborgs Judoförbund

Ps. Familjen Källberg har mer att vara stolt över, Thomas son Marcus fick JK Budo Vandringspris för bästa manliga judoka. Grattis familjen Källberg! Ds

                         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.